ANKARA / ALTINDAĞ - Ankara Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri 28.03.2024 tarihinde 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ne düzenlenen geziye katıldılar.

Mrt

Mart ayı sayımızın teması baharın ve Ramazan ayının gelişi. Keyifli okumalar dileriz :)

Mrt

Okullar arası yarışmalarda atletizm branşında okulumuz 9-C sınıfından Aysu ÇAKMAK 400 metrede birinciliği kazanarak altın madalyanın sahibi oldu. Başta öğrencimizi olmak üzere, bu başarıda emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Öğrencimize başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni"nde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, bu vatan için kanlarını döken tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Ankara Anadolu Lisesi 2023-24 öğretim yılı 2.dönem 1.sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Tüm öğrenclerimize başarılar dileriz.

Mrt

Bugün okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni" düzenlendi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

NOT: Ortak sınav senaryolarında yapılan değişiklik sebebi ile bağlantı güncellenmiştir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda "Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Şbt

Bu ayki sayımızın teması, geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta yaşadığımız ve hepimizi hüzne boğan Maraş depreminin yıldönümü olması sebebi ile 'deprem'. Keyifli okumalar dileriz :)

Ock

Keyifli okumalar ve iyi tatiller dileriz :)

Ock

Yeni yılın ilk günlerinde Hırvatistan’ın kurucusu olduğu ve ana teması görgü kuralları olan E-Twinning projemiz faaliyetlerine başlamıştır. Ocak-Haziran 2024 arasında yürüteceğimiz projemizin hedefleri; internette iletişim kurarken, engelli/özel gereksinimli bireylerle iletişim kurarken, açık hava etkinlikleri ve spor etkinliklerine katılırken öğrencilerimizin örnek davranış normlarının farkına varmaları ve etik davranış tutumlarını benimsemeleridir.

Okulumuz E-twinning projesi; Hırvatistan, Yunanistan, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, Slovakya, Romanya, Slovenya, Kuzey Makedonya, Ürdün ve Türkiye’den farklı okulların ortak çalışmalarıyla yürütülecektir.

Katılımcı öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, projemizin tüm okulumuzda yaygınlaşacağına inanıyoruz.

Ara

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Panonun hazırlanmasında emeği geçen başta Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Selda Ökmen olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

05.12.2023 tarihinde okulumuz mezunlarından Sahir Mert Kurnaz tarafından 11-A ve 11-B sınıfı öğrencilerine yönelik eczacılık mesleği tanıtımı yapılmıştır.

Ara

07.12.2023 tarihinde okulumuz 11. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım ve yönlendirme amaçlı Bilkent Üniversitesi'ne ziyaret düzenlenmiştir.