Allah, bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY

İstiklal Marşı’ nın 97. Yıldönümü ve Mehmet Âkif  Ersoy’ u anma günü, okulumuz tören alanında coşkuyla kutlandı. Okulumuz Türk Dili  ve Edebiyatı Dersi Zümre Öğretmeni Kamile ÖNCÜ hocamız başta olmak üzere, Kültür Edebiyat Kulübü sorumlu öğretmenlerimiz Nimet  Türkeli ve Aslı GİRGİN hocalarımızın hazırladıkları pano çalışması vesilesi ile emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Akademik başarının sanat eserleri  ile taçlandıran öğrencilerimiz, Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Okulda Yaşam’’ konulu fotoğraf yarışmasında okulda yaşamı fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirmişlerdir.

Yarışmada birinci olan öğrencimiz 10/D sınıfından Betül BULUT;ikinci olan öğrencimiz 10/G sınıfından Yaren TOZDUMAN; ÜÇÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİMİZ 11/F sınıfından Hüseyin KARSAVURANOĞLU olmuştur.

Kulüp Rehber Öğretmenleri Münire Müjgan ÜNAL ve Neriman KORKMAZ hocalarımıza emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunar, öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

Başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere kıymetli öğretmenlerimiz ve destek hizmet ekibimizle birlikte Sivil Savunma Haftası münasebeti ile karşılaşılabilecek her hangi bir menfi halde kendimizi koruyucu, kurtarıcı tedbirlere dair başarılı bir tatbikat gerçekleştirilmiştir. Kulüp öğretmenlerimiz Ali Çekmecelioğlu ve Eba Müslüm Gazeloğlu hocalarımız başta olmak üzere tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür eder, vatanımızın,  milletimizin,  devletimizin her türlü musibetten emin olmasını niyaz ederiz.