Ock

Okulumuz mezunlarından Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi olan CEREN DAMAR ŞENEL´in acı kaybı Ankara Anadolu Lisesi Camiası olarak hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür. Ceren´ imize Allah´tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

Ara

Eyl

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ders kitaplarına yönelik etkinliklerin, etkileşimli uygulamaların , soru havuzu çalışmalarının tanıtımı ve sunumu amacıyla hazırlanmış web sitesi öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Orta Öğretim Öğrencilerine yönelik tüm sınıf düzeylerinde sorular, üst düzey bişsel becerilere yönelik sorular, proje tabanlı öğrenme çalışması kapsamında proje örnekleri ve e-içerik eliştirme çalışmalarına yönelik yapılan yarışma ve etkinlik duyuruları yayımlanmaktadır. ogmmateryal.meb.gov.tr adresinden öğretmen ve öğrencilerin kullanımı sağlamabilmektedir.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslar takvim

Öğrenci Başvuru Tarihleri: 17 - 23 Eylül 2018

Kursların başlama tarihi: 1 Ekim 2018

Kursların bitiş tarihi: 13 Ocak 2019