TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI

Desktekleme Programı kapsamında

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projelerin

sergileneceği bilim fuarımızı onurlandırmanızı dileriz.

May

Ankara Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurusu Aralık ayında proje başvurusu yapılmış, Şubat ayında proje başvurusu TÜBİTAK tarafından onaylanmıştır. Mart ayı itibari ile ile başlayan çalışmaların sergilenmesi 20-21 Mayıs 2016 tarihinde okulumuzda yapılacaktır.

Proje Yürütücüsü                                                Okul Müdürü

Arife PARMAKSIZOĞLU                                    Erhan PELİTOĞLU

Ock

2. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Tolantısı gündem maddeleri için aşağıdaki linke tıklayınız

Ock

20.01.2016 Tarihinde gezi düzenlenecektir. Geziye katılmak isteyen öğrencilerimiz isimlerini 11-C sınıfından Berkcan BABOĞLU´ na yazdırmaları gerekmektedir.

Gezimiz ücretlidir.(Gidiş- geliş+Bilim Merkezi giriş ücreti:8 TL.´ dir)

Ekm

Genel Yas İlanı nedeni ile yapılamayan 2015/2016 Eğitim/Öğretim Yılı I. Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Geniş katılımlı Veli toplantısı 18/10/2015 Pazar günü saat 11:00´ de okulumuz spor salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantıya tüm İdareci, Öğretmen ve Velilerimizin katılmaları önemle rica olunur.

Gündem maddeleri için lütfen linki tıklayınız.

Gündem Maddeleri

Ekm

Sayın Velilerimiz; Ülkemize yönelik 10 Ekim günü gerçekleştirilen menfur terör hadisesi sebebi ile üç günlük ulusal yas ilan edilmiş ve bütün resmi programlar iptal edilmiştir. Dolayısıyla 11 Ekim günü yapılması planlanan Okul Aile Birliği ve Veli toplantısı iptal edilmiştir.  Milletimizin başı sağolsun..

Ekm

2015/2016 Eğitim- Öğretim Yılı I. Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve  geniş katılımlı Veli toplantısı 11/10/2015 Pazar günü saat 11:00´ de okulumuz spor salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantıya tüm İdareci, Öğretmen ve Velilerimizin katılmaları önemle rica olunur.

Gündem maddeleri için lütfen linki tıklayınız.

Gündem Maddeleri

Ağu

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı senebaşı öğretmenler kurulu 01-02/09/2015 tarihlerinde okulumuz konferans salonunda saat 10.00´da toplanacaktır.Gündem maddeleri ve ilgili resmi yazı ekte sunulmuştur.