ANKARA / ALTINDAĞ - Ankara Anadolu Lisesi

E-Twinning Projemiz; Nazik ve Rol Model Ol - Z Kuşağı ve Alfa Kuşağı İçin Etik Görgü Kuralları

Yeni yılın ilk günlerinde Hırvatistan’ın kurucusu olduğu ve ana teması görgü kuralları olan E-Twinning projemiz faaliyetlerine başlamıştır. Ocak-Haziran 2024 arasında yürüteceğimiz projemizin hedefleri; internette iletişim kurarken, engelli/özel gereksinimli bireylerle iletişim kurarken, açık hava etkinlikleri ve spor etkinliklerine katılırken öğrencilerimizin örnek davranış normlarının farkına varmaları ve etik davranış tutumlarını benimsemeleridir.

Okulumuz E-twinning projesi; Hırvatistan, Yunanistan, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, Slovakya, Romanya, Slovenya, Kuzey Makedonya, Ürdün ve Türkiye’den farklı okulların ortak çalışmalarıyla yürütülecektir.

Katılımcı öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, projemizin tüm okulumuzda yaygınlaşacağına inanıyoruz.

Yayın: 14.01.2024 - Güncelleme: 14.01.2024 09:21 - Görüntülenme: 490