15 Mart tarihinde Yüksek Öğretim geçişin ilk basamağı olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’ nda başta Ankara Anadolu Lisesi’ nin kıymetli öğrencileri olmak üzere sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Başarılarının ömür boyu olmasını temenni ederim.

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Şair- Yazar İlhan ERANIL ve yönetim ekibi okulumuza 27.02.2015 tarihinde ziyarette bulundular. Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırabilmek için okulda uygulanan faaliyetlerin ve alınabilecek önlemlerin de görüşüldüğü ziyarette Okul Müdürümüz Erhan PELİTOĞLU ‘’Mart 2015 tarihinden itibaren iki haftalık periyotla hayata geçirilecek seminer projelerinden söz ederek proje sahibi okul idarecilerinden Zehra YÜCEL’ in sorumluluğunda gerçekleşecek proje ile gençlerimizin sosyal ve kültürel düzeylerinin arttırılması, bilişsel seviyelerinin gelişmesi hedeflenmiştir.’’ Şeklinde ifade etti. Karşılıklı iyi niyetlerin sunulduğu ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan ERANIL Altındağ İlçesinin sosyal ve kültürel faaliyetlerle başta Ankara olmak üzere Türkiye’ nin gözde bir ilçesi olacağını belirterek okul ve veli işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Okulumuz öğrencisi 9/F sınıfından Ekin MOROVA Jimnastik dalında Türkiye 2.’si olarak ülkemizi gururla temsil etmiştir. Başarılarının devamını diliyoruz.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Beril ÖRS Altındağ Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Harcamış olduğu emek ve göstermiş olduğu başarıdan dolayı okulumuz adına Okul Müdürü Erhan PELİTOĞLU hocamıza plaket vermiştir. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.